PROSLAVA TREĆEG ROĐENDANA PROJEKTA “PRONAĐITE NA ČUKARICI”

Proslava trećeg rođendana magazina „Pronađite na Čukarici“ i promocija novog broja održana je u restoranu „Belwood” u Pionirskom gradu.

Rođendanskoj proslavi prisustvovao je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, i veliki broj uglednih privrednika.

Predsednik Srđan Kolarić je izrazio zadovoljstvo što je ponovo u prilici da čestita treću godinu uspešnog rada magazina, koji na najbolji način povezuje privrednike i unapređuje njihovo poslovanje na opštini Čukarica.

„Čukaričani su u protekle tri godine već navikli i oslonili se da sve važne informacije kada je u pitanju privreda i preduzetništvo na Čukarici mogu dobiti u magazinu “Pronađite na Čukarici”. Verujemo da će tako biti i u buduće, jer ovaj vid predstavljanja naše opštine stvara uslove za dobru privrednu klimu za buduće investitore. Cilj lokalne samouprave je da bude servis svojim građanima i celokupnoj privredi, te mi je drago da jedni drugima možemo da budemo podrška u ovoj misiji“, rekao je Srđan Kolarić.

Na proslavi su dodeljene plakete i zahvalnice strateškim partnerima projekta, među kojima je od prvog dana i DŽENTLMEN a nakon toga održana je humanitarna aukcija na kojoj je prodata slika čiji je autor slikarka Andrea Đelmaš. Prilog od prodate slike uplaćen je humanitarnoj fondaciji “Srpska solidarnost hranom“ za stipendiranje dece na Kosovu i Metohiji.

Pored mnogobrojnih privrednika s Čukarice, prijatelja projekta, kompanije Petrol kao generalnog sponzora i ostalih sponzora, proslavi su prisustvovali i član Gradskog veća Zoran Adamović i izvršni direktor Aerodroma Nikola Tesla Beograd Raša Ristivojević. Kompletan izveštaj sa proslave pogledajte na stranici www.NaCukarici.rs